روغن خراطین آرال

 

ایزینیا فتیدا (به انگلیسی: Eisenia fetida)، که در اصطلاح کرم قرمز یا خزنده قرمز نامیده می‌شود در عمل کمپوست سازی بسیار ارزشمند است. از روغن این کرم (روغن خراطین) در صنایع آرایشی به عنوان حجم دهنده و جوان کننده استفاده می شود 

کرمهای ایزینیا فتیدا برای ورمی کمپوستینگ زباله‌های زیستی خانگی و صنعتی استفاده می‌شود. آنها بومی اروپا هستند، اما به هر قومی و غیر قومی به غیر ازجنوب وارد شده‌اند

این محصول با روغن گیری از یک نوع کرم خاکی به نام ایزینیافتیدا (Eisenia fetida) به دست می آید . از کود این کرم برای مصارف کشاورزی استفاده می کنند و به عنوان بهترین کود ارگانیک جهان شناخته می شود . روغن این کرم هم خواص بی نظیری دارد . روغن خراطین یک روغن حجم دهنده است . برای افزایش حجم سینه ی خانم ها , افزایش حجم گونه ی خانم ها و آقایان،افزایش حجم لب خانم ها ، بزرگ کردن آلت تناسلی آقایان و … استفاده می شود . از دیگر موارد استفاده این روغن سفت کردن سینه های خانم ها  و کمک به رفع چین و چروک پوست است .

این محصول جایگزین مناسبی برای بوتاکس و عمل های جراحی است .

خاصیت خودترمیمی

کرم خاکی اگر از وسط نصف شود می تواند اندام  از دست رفته خود را بازسازی کند . با کشف این خاصیت ، امروزه از ماده موثره آن در کرم های ترمیم کننده پوست و جوان کننده هم استفاده می کنند .

پماد بهتر است یا روغن ؟

در پمادها موادی استفاده می کنند که جذب ماده موثر بیشتر شود . اما میزان ماده موثری که در پماد استفاده می کنند معمولا کم تر از ۵ درصد است . و در مورد روغن خراطین که جذب سطحی خوبی دارد . مصرف روغن آن بهتر است .

میزان تاثیر
میزان تاثیر گذاری این روغن به درصد خلوص و روش تولید آن بستگی دارد . درصد خلوص پایین ، اثر گذاری آن را کم می کند . همچنین استفاده از حرارت در فرایند تولید ، مواد موثر آن را تخریب و خاصیت آن را از بین می برد . میزان تاثیر بر روی افراد مختلف هم متفاوت است ، و به سن و  ژن هم بستگی دارد.
 
 
https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-products/111473557.jpg?x-oss-process=image/resize,m_lfit,h_350,w_350/quality,q_60
 

موارد مصرف:

خواص روغن خراطین عبارتند از:

  • افزایش سایز و حجم آلت تناسلی
  • افزایش سایز سینه
  • افزایش سایز باسن و گونه
  • رفع چین و چروک پوست
  • تقویت موی سر

روش مصرف:

طریقه استفاده از روغن خراطین به اینصورت است که باید هر دوازده ساعت ۱ بار بصورتی که یک نوبت آن شب ها قبل از خواب باشد.
موضع مورد نظر را با ماساژ محکم به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه گرم کرده و سپس روغن خراطین را مالید
و باز هم ده دقیقه ماساژ دهید تا روغن خراطین جذب پوست گردد.
بهتر است هر بار بعد از مصرف از کمپرس سرد (موجود در داروخانه) استفاده گردد.

 


جهت خرید و یا مشاوره عدد 226011032 را به شماره 100063 پیامک کنید

 

 

خرید
 
 

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی: روغن ,استفاده ,خراطین ,افزایش ,مصرف ,میزان ,روغن خراطین ,افزایش سایز ,میزان تاثیر ,چروک پوست ,بستگی دارد
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

عکس آقای خامنه ای

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زیبایی شرکت فنی مهندسی ماد تابلو⎢ MAD_TABLO بروزترین مرجع دانلود پروکسی شخصی پرسرعت تلگرام دلستون سلمان نقره کار سئو و تولید محتوا مجله آموزشی تفریحی فان طوری